Συνάντηση με θέμα το παιδικό καρναβάλι
Παρουσία του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση, αντιδημάρχων αλλά και εκπροσώπων της Δημοτικής αρχής, διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης η σύσκεψη για την παιδική καρναβαλική παρέλαση που συγκάλεσε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Γιάντσης.
Στη σύσκεψη που έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανταποκρίθηκαν τόσο οι εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων όσο και πρόεδροι κοινοτήτων αλλά και πολλοί δημότες που έδειξαν ενδιαφέρον για τη παιδική καρναβαλική παρέλαση που αναμένεται να γίνει το πρωί της Κυριακής, 1 Μαρτίου στην Αριδαία.
Μάλιστα η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου αλλά και των φορέων γέμισε με αισιοδοξία τους διοργανωτές τον Δήμαρχο αλλά και τον Αντιδήμαρχο που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την παρέλαση της Κυριακής. Άλλωστε αυτές οι εκδηλώσεις έλλειπαν καιρό από την Αλμωπία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Δήμος Έδεσσας -Cherry Festival -Πρόσκληση σε συνάντηση
15 Απριλίου 2026 -
Αυξήσεις και αναδρομικά σε 75.855 ένστολους
15 Απριλίου 2026