close search results icon

Συνελήφθη εκπαιδευτικός για σωματική βία σε βάρος παιδιών στην Κρήτη

Συνελήφθη εκπαιδευτικός για σωματική βία σε βάρος παιδιών στην Κρήτη

Στη σύλληψη ενός 62χρονου εκπαιδευτικού στην Κρήτη λόγω βίαιης συμπεριφοράς προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από καταγγελίες τόσο της διευθύντριας του σχολείου όσο και των γονιών των μαθητών, όπου διδάσκει. Πιο συγκεκριμένα, κατηγορίες για σωματική βία σε βάρος αδύναμων προσώπων, παράνομη βία και απειλή κατ’ εξακολούθηση αντιμετωπίζει 62χρονος εκπαιδευτικός στην Κίσσαμο. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη κατόπιν καταγγελιών της Δ/ντριας, της ψυχολόγου και των γονέων έξι παιδιών, που κατέθεσαν ότι βιαιοπραγεί και απειλεί μαθητές κατ’ εξακολούθηση.

Ο εκπαιδευτικός είχε βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν εναντίον μαθήτριας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, ο 62χρονος είχε και στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος μαθήτριας και στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς της αλλά και από τη Διευθύντρια. Παρ’ όλα αυτά, εξακολούθησε να επιδεικνύει μια απαράδεκτη -όπως περιγράφουν οι καταγγέλλοντες – συμπεριφορά εντός αλλά και εκτός του σχολικού χώρου, η οποία οδήγησε στη σύλληψή του.

Χθες, Πέμπτη, βρέθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να δικαστεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι. Στη δίκη, εκτός από τη Δ/ντρια και την Ψυχολόγο του σχολείου αναμένεται να καταθέσουν και οι γονείς των έξι παιδιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ