close search results icon

Συνελήφθησαν 2 άτομα γιατί μετέφεραν σε οχήματα 16 αλλοδαπούς από τους οποίους 7 ανήλικοι

Συνελήφθησαν 2 άτομα γιατί μετέφεραν σε οχήματα 16 αλλοδαπούς από τους οποίους 7 ανήλικοι

Συνελήφθησαν χθες (20 Ιουλίου 2023) το απόγευμα σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια στοχευμένων ελέγχων, εντοπίσθηκαν οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί να επιβαίνουν σε όχημα και στη θέα των αστυνομικών ανέπτυξαν ταχύτητα, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, αφού προσέκρουσαν σε δύο σταθμευμένα οχήματα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών, το όχημά τους ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν άμεσα από τους αστυνομικούς.

Όπως διαπιστώθηκε, νωρίτερα μαζί με συνεργό τους που χρησιμοποιούσε δεύτερο όχημα, αποβίβασαν σε περιοχή των Σερρών 16 αλλοδαπούς, από τους οποίους οι 7 ανήλικοι και τους οποίους μετέφεραν με σκοπό τη μη νόμιμη προώθησή τους στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε, καθώς επίσης ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, που βρέθηκαν στην κατοχή του ενός αλλοδαπού, ο οποίος οδηγούσε το όχημα και στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τον εντοπισμό του συνεργού τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ