close search results icon

Σκίουρος κατάφερε να κρύψει 558 καρύδια κάτω από το καπό ενός Subaru

Σκίουρος κατάφερε να κρύψει 558 καρύδια κάτω από το καπό ενός Subaru

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ένας σκίουρος στις Η.Π.Α. ήθελε να συγκεντρώσει τροφή για τον δύσκολο χειμώνα που πλησιάζει, και αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ως χώρο αποθήκευσης ένα Subaru Forester.

Πιο συγκεκριμένα το σκιουράκι κατάφερε να κρύψει 558 μαύρα καρύδια κάτω από το καπό του αυτοκινήτου, ένα φαινόμενο που δεν είναι σπάνιο για αυτό το σημείο των Η.Π.Α. όμως το νούμερο ίσως να αποτελεί και ρεκόρ.

Σε αυτήν την περίπτωση, η Kathleen LaForce, μέλος της σελίδας Wild Green Memes for Ecological Fiends στο Facebook, επέστρεψε από διακοπές μίας εβδομάδας για να ανακαλύψει ότι ο χώρος του κινητήρα στο Forester είχε γεμίσει με τουλάχιστον 558 καρύδια.

Αν και η LaForce δεν αναφέρεται σε λεπτομέρειες σχετικά με το πόσο καιρό της πήρε για να ξεκαθαρίσει το χάος που άφησε πίσω της ο σκίουρος, δήλωσε ότι το πολυάσχολο τρωκτικό ήταν σε θέση να κρατήσει τα περισσότερα από τα καρύδια καθώς του άφησε το καπό ανοιχτό για να τα μεταφέρει σταδιακά.

«Ακόμα νιώθω απαίσια που αναιρώ όλη τη σκληρή δουλειά που έκανε ο σκίουρος».

Η ανάρτηση έγινε γρήγορα viral στο Facebook, προσελκύοντας περισσότερες από 21.000 αντιδράσεις, πάνω από 1.100 σχόλια και πάνω από 8.400 κοινοποιήσεις.

Είναι καλό που η LaForce αποφάσισε να ανοίξει το καπό του Subaru μετά τις διακοπές της γιατί αν δεν το έκανε και είχε προσπαθήσει να ξεκινήσει το crossover, τα εκατοντάδες καρύδια θα μπορούσαν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στον κινητήρα.

zougla

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ