Σκρέκας: Προβληματισμός για τις εξελίξεις στην Διώρυγα του Σουέζ- Πιθανές οι διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα

Τις εξελίξεις στην Ερυθρά Θάλασσα και το κατά πόσο θα μπορούσαν να φέρουν νέες ανατιμήσεις, σχολίασε την Τετάρτη ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας.
Ο κ. Σκρέκας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, εξέφρασε τον προβληματισμό της κυβέρνησης σχετικά με τις αναταραχές στην Διώρυγα του Σουέζ.
Ανησυχία για τηην εφοδιαστική αλυσίδα
Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έκρυψε την ανησυχία που υπάρχει παγκόσμια για τις εξελίξεις στην Μ. Ανατολή, καθώς οι διαταραχές στην εφοδιαστική αλυσίδα θα μπορούσαν να πιέσουν τις τιμές προς τα πάνω παγκοσμίως.
Βρεφικό γάλα
Επιπλέον, ο κ. Σκρέκας ανέφερε ότι το υπουργείο Ανάπτυξης θα δημοσιεύσει τις επόμενες ημέρες τις τιμές του βρεφικού γάλακτος πριν και μετά την εφαρμογή του νέου πλαισίου για την καταπολέμηση των ανατιμήσεων και της ακρίβειας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Το pellanews.gr παρών στη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη
14 Σεπτεμβρίου 2025 -
Σκύδρα: Με λαμπρότητα η Ἑορτή τῆς Ὑψώσεως τοῦ Τιμίου Σταυροῦ
14 Σεπτεμβρίου 2025 -
Μεγάλη επιτυχία ο χορός του «Ακρίτα» στη Σωσάνδρα
14 Σεπτεμβρίου 2025 -
Ἡ Ἑορτή τῆς Ὑψώσεως τοῦ Τιμίου Σταυροῦ
14 Σεπτεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ