close search results icon

ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ-ΣΚΥΔΡΑ LEGENDS: έπαιξαν για καλό σκοπό!

ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ-ΣΚΥΔΡΑ LEGENDS: έπαιξαν για καλό σκοπό!

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ - ΣΚΥΔΡΑ LEGENDS

Οι νέοι και οι παλιοί συναντήθηκαν στο χορτάρι λίγο πριν τη δύση του 2022 κι έπαιξαν το αγαπημένο τους άθλημα θυμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο δεν προσφέρει μόνον θέαμα αλλά και πολλά άλλα πράγματα. 

Υπεύθυνοι γι' αυτό το πολύ όμορφο γεγονός η νεοσύστατη ομάδα της Σκύδρας (ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ), που για άλλη μια φορά κάνει πράξη το όραμα της... την αγάπη της για το ποδόσφαιρο, τη διάθεση της να προσφέρει στην κοινωνία, το πιστεύω της ότι όλοι μαζί μπορούν να προσφέρουν στον τόπο τους. 

Το ποδόσφαιρο της Σκύδρας έχει να επιδείξει πολλά μεγάλα ονόματα με καριέρα εντός κι εκτός Ελλάδος και πολλά απ' αυτά βρέθηκαν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο τιμώντας την εκδήλωση και προσφέροντας, όπως έκαναν και μια ζωή άλλωστε, θέαμα και αγάπη!

Η κάμερα του pellanews.gr βρέθηκε στο στάδιο και σας μεταφέρει το κλίμα του φιλανθρωπικού αυτού αγώνα που τα έσοδα θα διατεθούν στο συσσίτιο της εκκλησίας

Αναφορικά με το αποτέλεσμα... χάθηκε το μέτρημα. 8-7 το αποτέλεσμα με τη ΣΚΥΔΡΑ ΝΠΣ να μη λέει να χάσει ούτε σε φιλικό. 

Συγχαρητήρια σ' όλους τους αθλητές, στους ανθρώπους που έτρεξαν να οργανώσουν αυτόν τον αγώνα να είναι όλοι καλά με υγεία και δύναμη για προσφορά απ' οποιαδήποτε θέση κατέχουν στη ζωή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ