Δίκαιη μοιρασιά για Νίκη Καλής και ΠΑΣ Σκύδρα (βίντεο και φώτο) | PellaNews

Δίκαιη μοιρασιά για Νίκη Καλής και ΠΑΣ Σκύδρα (βίντεο και φώτο)

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Πληκαδίτη

Τον ΠΑΣ Σκύδρα φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα η Νίκη Καλής για την 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α’ ερασιτεχνικής για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας. Με τις δύο ομάδες να καίγονται για βαθμούς το τελικό αποτέλεσμα αφήνει πικρή γεύση και στις δύο πλευρές. Χαρακτηρίζεται όμως δίκαιο γιατί τόσο η Καλή όσο και Σκύδρα έδειξαν ανά διαστήματα τις ικανότητες τους αλλά καμία δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο πολύς κόσμος που γέμισε τις κερκίδες -και με την βοήθεια του καιρού- απόλαυσε ωραίες φάσεις και δυνατό ποδόσφαιρο ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι και τα γκολ που σημειώθηκαν προήλθαν από όμορφες ενέργειες που αναδεικνύει και την ποιότητα των δύο ομάδων. 

Η Νίκη Καλής ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Κουτσάκη για να έρθει όμως πολύ γρήγορα η ισοφάρηση στο 21ο λεπτό με τον Γάτσο. Η Σκύδρα ήταν αυτή που πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 1ο ημίχρονο με τον Παπαδόπουλο Δημήτρη για να αντέξει μέχρι και το 79ο λεπτό οπότε και δέχτηκε γκολ από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πληκαδίτη. Το φάουλ προκάλεσε ο Φαντίδης ο οποίος και αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Στο 55ο λεπτό είχε αφήσει με 10 παίκτες την Καλή ο Δημητριάδης ο οποίος είχε περάσει αλλαγή στο 40ο λεπτό.

Στο παιχνίδι δεν έλειψαν και οι μικροεντάσεις με τον διαιτητή να έχει να διαχειριστεί κάποιες αρκετά σκληρές φάσεις.

Η μοιρασιά των βαθμών έχει ως αποτέλεσμα η Νίκη Καλής να παραμένει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 29 βαθμούς με την Σκύδρα να είναι στους 23. 

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ μέσα από την κάμερα της Πέλλαnews