close search results icon

Σπουδαία δωρεά της Μαρίας Παπαδοπούλου στον σύλλογο του Λιποχωρίου- Πρόσφερε έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή

Σπουδαία δωρεά της Μαρίας Παπαδοπούλου στον σύλλογο του Λιποχωρίου- Πρόσφερε έναν Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή

Μια σπουδαία κίνηση από τη γνωστή λογίστρια της Σκύδρας κα Μαρία Παπαδοπούλου. Η δραστήρια κα Παπαδοπούλου προχώρησε στη δωρεά ενός Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, ενός οργάνου που σώζει ζωές στον επίσης δραστήριο σύλλογο του Λιποχωρίου "Εθελοντική Ομάδα Λιποχωρίου" με την ευχή να "είναι αχρείαστος". 

Η ίδια με ανάρτηση της δήλωσε: 

Παραδόθηκε χθες ένας Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στην Εθελοντική Ομάδα Λιποχωρίου με την ευχή να μείνει αχρείαστος !!
📌Στην Εθελοντική Ομάδα υπάρχουν μέλη πιστοποιημένα στην χρήση απινιδωτή , πρώτων βοηθειών ,καρπα κτλ . Ένα εργαλείο ζωής σε χέρια ανθρώπων με γνώση είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα !
📌Για άλλη μια φορά να πούμε ότι η Εθελοντική Ομάδα Λιποχωρίου προσφέρει έργο αθόρυβα , ανιδιοτελώς και συνεχώς εντός και εκτός ορίων του χωριού! Είστε φωτεινό παράδειγμα ! Συνεχίστε ακάθεκτοι το θεάρεστο έργο σας !
Σας ευχαριστούμε !🙏🏻

Από τη μεριά του ο σύλλογος ευχαρίστησε θερμά την κα. Παπαδοπούλου Μαρία για την ευγενική της χειρονομία και της ευχήθηκε καλή επιτυχία σε ότι κάνει και καλή συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ