Σ.Σοϊγκού: «Η Ρωσία αυξάνει την παραγωγή πυρομαχικών υψηλής ακριβείας»
Έκρινε πως αυτό θα επιτρέψει στη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους που έχει ορίσει στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η Ρωσία έχει αυξήσει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγή πυρομαχικών της, δήλωσε χθες Σάββατο ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού.
«Αυτό αφορά τόσο τα κανονικά πυρομαχικά όσο και τα πυρομαχικά υψηλής ακρίβειας», είπε ο κ. Σοϊγκού κατά τη διάρκεια συνεδρίασης με αξιωματικούς του γενικού επιτελείου. Δεν έγινε πιο συγκεκριμένος.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού έκρινε πως αυτό θα επιτρέψει στη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους που έχει ορίσει στον πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι ελλείψεις πυρομαχικών έχουν μετατραπεί σε σοβαρό πρόβλημα τόσο για την Ουκρανία, όσο και για τη Ρωσία στη συνεχιζόμενη σύρραξη, που κατά αρκετούς αναλυτές έχει μετατραπεί σε πόλεμο φθοράς.
Οι σύμμαχοι της Ουκρανίας στη Δύση, που προμηθεύουν τις δυνάμεις της με μεγάλες ποσότητες πυρομαχικών, διαβεβαιώνουν επίσης τελευταία πως αύξησαν την παραγωγή τους.
πηγή: pronews.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Η Φωταγώγηση του Δέντρου στην Κρύα Βρύση «ζέστανε» τη διάθεση των κατοίκων!
14 Δεκεμβρίου 2025 -
Στο όνομα του Μακαριστού Δράμας Παύλου
14 Δεκεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ