close search results icon

Σταμενίτης: Έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα

Σταμενίτης: Έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα

Το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα υποδέχτηκε ο Διονύσης Σταμενίτης.

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης δήλωσε 

Την Τρίτη υποδεχθήκαμε στην Πέλλα το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής την Υφυπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Γιώργο Χρισόπουλο και τον συνάδελφο Βουλευτή Φλώρινας, Σταύρο Παπασωτηρίου.


Κατά τη διάρκεια της παραμονής του κλιμακίου στην περιοχή μας, πραγματοποιήσαμε συναντήσεις με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους των παραγωγών, όπου συζητήσαμε το ζήτημα των εργατών γής από τρίτες χώρες. Είναι δεδομένο πως στον τομέα αυτό, με κυβέρνηση #Νέας_Δημοκρατίας, έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα προς τη θετική κατεύθυνση και έχουμε ακόμα αρκετά να κάνουμε ώστε να συνδράμουμε στην ανάγκη των αγροτών και των κτηνοτρόφων για ανθρώπινο δυναμικό.

fb-img-1717081683499.jpg



Είχαμε επίσης, τη χαρά να επισκεφθούμε το Πνευματικό Κέντρο «Όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης» της ενορίας Αγ. Γεωργίου Γιαννιτσών και να ενημερωθούμε για το σπουδαίο κοινωνικό έργο που συντελείται σε πολλαπλά επίπεδα. Ακόμη, βρεθήκαμε και στο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας της Ενορίας Κοιμήσεως της Θεοτόκου Γιαννιτσών "Παναγία Οδηγήτρια", όπου ενημερωθήκαμε για τη λειτουργία και την τεράστια προσφορά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ