close search results icon

Σταμενίτης: Η οικογένεια Γάτσου δημιουργεί την δική της παράδοση

Σταμενίτης: Η οικογένεια Γάτσου δημιουργεί την δική της παράδοση

Στην οικογένεια Γάτσου αναφέρθηκε με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης

fb-img-1709289741555.jpg

Συγκεκριμένα αναφέρει 

Στο πλαίσιο του «33ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Ορεινών Όγκων και Μειονεκτικών περιοχών του ΥΠΑΑΤ μέσω του προγράμματος LEADER», που πραγματοποιείται χθες και σήμερα στο Λουτράκι Αλμωπίας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρη Παπαγιαννίδη και τον Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας, Πέτρο Ζέρζη, επισκεφθήκαμε το Οινοποιείο ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ στους Νερόμυλους Λουτρακίου.

Μια επιχείρηση, πρότυπο, δυναμική και συνεχώς εξελισσόμενη, που έχει αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει το πρόγραμμα LEADER.

Η οικογένεια του κου Γάτσου, δημιουργεί τη δική της παράδοση στον χώρο της οινοποιίας, έχοντας ως οδηγό τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γης της Αλμωπιάς. Στη επίσκεψη μας είχαμε την ευκαιρία για ενημερωθούμε για τη στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, για τις ποικιλίες που επιλέγουν αλλά και για την ανταπόκριση του κόσμου στις δικές τους προτάσεις στο χώρο του κρασιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ