close search results icon

Σταμενίτης: Συναντήσεις με θέμα την αναβάθμιση του χιονοδρομικού

Σταμενίτης: Συναντήσεις με θέμα την αναβάθμιση του χιονοδρομικού

Συναντήσεις με επίκεντρο τις προτάσεις αναβάθμισης του χιονοδρομικού είχε ο Διονύσης Σταμενίτης. Ο υπ βουλευτής Πέλλας δήλωσε:

Συναντήθηκα σήμερα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ κ. Μπαλωμένο με κεντρικό θέμα τις προτάσεις αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού κέντρου «ΒΟΡΑΣ – ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ», που αναμένεται να κατατεθούν προς ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης.

fb-img-1686161194773.jpg


Της σημερινής συνάντησης προηγήθηκε χθεσινή μου συνάντηση στην Έδεσσα με υπηρεσιακούς παράγοντες της Αναπτυξιακής Πέλλας, με σκοπό την ακόλουθη επισήμανση ορισμένων επιμέρους θεμάτων και παρατηρήσεων στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΤΑΔ, αναφορικά με τις προτάσεις της τελευταίας, που όπως αναφέρθηκε, αναμένεται να κατατεθούν στην πρόσκληση που θα δημοσιευθεί από το Υπουργείο Τουρισμού για τη χρηματοδότηση έργων στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχω αναλάβει από την περασμένη κοινοβουλευτική θητεία μου, ενημέρωσα τον κ. Μπαλωμένο για το σύνολο των επισημάνσεων από πλευράς των υπηρεσιακών παραγόντων της Αναπτυξιακής και ζήτησα την άμεση συνεργασία μεταξύ των δύο μερών, ώστε να με αυτόν τον τρόπο να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όπως έχω ενημερώσει σε προηγούμενες ανακοινώσεις μου, η πρόταση της ΕΤΑΔ για ένταξη στο Ταμείο Ανάκαμψης αφορά έργα αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού του χιονοδρομικού, προϋπολογισμού περίπου 15 εκατομμυρίων ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ