close search results icon

Στάθης Ιερόπουλος από Σκύδρα: τελείωσε ΠΑΜΑΚ αλλά ήθελε Αστυνομία και σάρωσε στις πανελλαδικές

Στάθης Ιερόπουλος από Σκύδρα: τελείωσε ΠΑΜΑΚ αλλά ήθελε Αστυνομία και σάρωσε στις πανελλαδικές

Όταν βάζεις έναν στόχο και επιμένεις στο τέλος δικαιώνεσαι.

Τρανταχτό παράδειγμα η περίπτωση του Σκυδραίου, Στάθη Ιερόπουλου ο οποίος αν και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Λογιστικής και Χρηματοοικονομικά, τελικά, ήθελε να γίνει Αστυνομικός.

Έτσι, ξαναμπήκε στη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων, με φροντιστήρια, εντατικό διάβασμα, άγχος και παρά του ότι προηγήθηκαν 4 χρόνια πανεπιστημιακών υποχρεώσεων τις οποίες «ξεπέρασε», χωρίς καθυστερήσεις, με άριστα, είχε τη συγκέντρωση και βρήκε τη δύναμη να πετύχει τα υψηλότερα μόρια στο Λύκειο Σκύδρας με βαθμούς 19,9 στα Μαθηματικά, 17,3 στην έκθεση, 19,4 στην Οικονομία και 19,2 στην Πληροφορική.

Η πόρτα λοιπόν της Σχολής Αξιωματικών της Αστυνομίας είναι ορθάνοιχτη με τον Στάθη να βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του ονείρου του. Και σκεφτείτε πόσο δύσκολη είναι η απόφαση να ξαναδώσεις εξετάσεις και να περάσεις από την αρχή τη διαδικασία του φοιτητή, τη στιγμή που ήδη έχεις ένα πτυχίο στα χέρια σου –και μάλιστα πολύ καλό πτυχίο-.

Ο 23χρονος, όμως, από τη Σκύδρα το είχε βάλει στόχο ζωής κι όπως εξηγεί είναι άνθρωπος που αγαπάει την προσφορά στον συνάνθρωπο του κάτι που το συνδυάζει απόλυτα με την Αστυνομία. Βέβαια, δεν ξεχνάμε και την επιρροή από το οικογενειακό του περιβάλλον με τον πατέρα του να υπηρετεί στο Αστυνομικό σώμα τον οποίο κι ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του όπως φυσικά όλη την οικογένεια του και τους καθηγητές του.

Στάθη σου ευχόμαστε να γίνεις ένας καλός Αστυνομικός και ότι καλύτερο στην καριέρα σου και στη ζωή σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ