close search results icon

Στάθης Καστερίδης: «Θα είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής»

Τι είπε στην τελετή ορκωμοσίας ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης. 

Στάθης Καστερίδης: «Θα είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής»

Στο πλαίσιο της τελετής ορκωμοσίας που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, υπήρξαν τρεις ομιλητές, οι οποίοι ήταν ο Δήμαρχος και οι αρχηγοί των παρατάξεων. Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Καστερίδης, σημείωσε από το βήμα τα εξής:

«Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου καλή επιτυχία και καλή συνεργασία για τα επόμενα 5 χρόνια. Δεν είναι ένα μήνυμα μόνο για το πούμε, θα το εκφράζουμε κιόλας μέσα στην πενταετία. Σε κάθε δύσκολη περίπτωση θα είμαστε στο πλευρό της δημοτικής αρχής, ούτως ώστε ο Δήμος να κάνει ένα, δύο, πολλά βήματα μπροστά. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας, το δηλώνουμε παρουσία όλου του κόσμου, δεν έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η συνεργασία μας θα είναι καλή και μέσα από τη θέση την οποία πολίτης μας έστειλε, ασκώντας παράλληλα και κριτική ως αντιπολίτευση. Το σίγουρο όμως είναι ότι η συνεργασία που θα έχουμε εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, θα γίνει επ’ ωφελεία των συνδημοτών μας.

Σας εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου, σε όλο το δημοτικό συμβούλιο και ειδικά σε σας (απευθυνόμενος στον Φουντουκίδη), καλή επιτυχία στο έργο σας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ