close search results icon

Σταύρος Κωστογλίδης: "Σε 4-5 αγωνιστικές θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας"

Το δήλωσε μετά το παιχνίδι με τους Προμάχους, ο προπονητής του Α.Σ. Γιαννιτσά αποκλειστικά στο pellanews.gr και στον Γιάννη Μίγγα. 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ: «ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ ΣΤΟ 100%»

Προσεκτικός και προσγειωμένος στην πραγματικότητα ήταν και ο Σταύρος Κωστογλίδης. Ο προπονητής του Α.Σ. Γιαννιτσά σημείωσε στην Πέλλαnews πως «επιστρέφω σε ένα γνώριμο περιβάλλον, με άλλες συνθήκες, ανεξάρτητα αν παίζει τοπικό πρωτάθλημα και αυτό δεν με πειράζει, ούτε μ’ ενοχλεί. Όταν ήρθα βρήκα μόνο έναν ποδοσφαιριστή τον Χαραβιτίδη και αυτός στο τέλος έφυγε. Για μένα παίζει ρόλο το όνομα, η οργάνωση, τα γήπεδα. Έφερα στην ομάδα 11 ποδοσφαιριστές, γιατί ο σύλλογος έπρεπε να δώσει το παρών και ήταν το ζητούμενο για το Πρωτάθλημα και το καταφέραμε. Το δυσκολότερο το καταφέραμε, το αντιμετωπίσαμε και από ‘δω και πέρα χρειάζεται συγκέντρωση για να δημιουργήσουμε ομοιογένεια.

Σε 4-5 αγωνιστικές θα φανεί ο βαθμός ετοιμότητας της ομάδας και σε ποια κατάσταση είναι και για κάτι παραπάνω θα ετοιμαστούμε για τη νέα χρονιά, εκτός κι αν βρεθεί κάτι άλλο μπροστά μας. Το έμψυχο δυναμικό της ομάδας είναι καλό και τα παιδιά έχουν πολύ καλό χαρακτήρα, είναι μικρά στην ηλικία, με γεμάτα πρωταθλήματα. Αν και δεν ξέρω το επίπεδο των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, αυτοσκοπός είναι η καλή παρουσία. Το έμψυχο δυναμικό είναι λίγο και φυσικά ήθελα και θέλω μεγαλύτερο ρόστερ. Χρειάζεται προσοχή και υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα. Έχουμε επαφή με δύο παίκτες, λόγω της αποχώρησης του Χαραβιτίδη και περιμένω τους Μπαλάφα και Τζημογιάννη να μου απαντήσουν, για τους οποίους υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να έρθουν, αλλά τώρα καθυστερούν γιατί έχουν κάποιες προσωπικές υποχρεώσεις.

Η καθυστέρηση του Πρωταθλήματος ήταν θετικό σημάδι. Στην ατυχία μας σταθήκαμε τυχεροί, γιατί το πρόγραμμα μας βοηθάει με 3 παιχνίδια εντός έδρας. Αν πετύχουμε ισάριθμες νίκες αλλάζουν πολλά. Έχουμε άριστη συνεργασία με τη διοίκηση, ότι είπαμε το έπραξε στο 100%. Καλό θα είναι ο φίλαθλος κόσμος της πόλης να έλθει στο γήπεδο και αυτό θα το πετύχουμε μέσα από τα αποτελέσματα. Πιστεύω πάντως ότι θα αγκαλιάσει την προσπάθεια μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ