close search results icon

Σταύρος Κωστογλόδης- Αναγέννηση Γιαννιτσών: "Η ποιότητα και η προσπάθεια μας αφήνουν 100% ικανοποιημένους"

Αισιόδοξος, παρά την απρόσμενη ήττα από το Λυκόστομο, από τον προπονητή του Α.Σ. Γιαννιτσά (Αναγέννηση Γιαννιτσών). 

Μετά το τέλος του αγώνα των Γιαννιτσών με το Λυκόστομο και την απρόσμενη ήττα για πολλούς ο τεχνικός των Γιαννιτσών Σταύρος Κωστογλίδης δήλωσε στον αθλητικό συντάκτη Γιώργο Χατζηχρήστο και στις "Ματιές στα Γήπεδα της Πέλλας".

 "Ήρθε ένα άτυχο αποτέλεσμα για την ομάδα. Απέναντι μας είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που είχε αρχή και τελος στο παιχνίδι της. Μια δουλεμένη ομάδα με τακτική πάθος κ διάθεση για παίξει το παιχνίδι μια ομάδα που ήξερε τι θα κάνει την μπάλα πριν την πάρει κ τις αξίζουν συγχαρητήρια για την νίκη τους. 

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς στο πρώτο ημίχρονο με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε εκτός από το γκολ αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί - ικανοί. Στο δεύτερο η ένταση στο παιχνίδι μας έπεσε λόγο τις κούρασης από το ματς τις Κυριακής, δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι να παίζουμε 2 και 3 ματς σε μια βδομάδα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ουσιαστικά η ομάδα ξεκίνησε την προσπάθεια τις πριν 45 μέρες κ σίγουρα όταν βρει ομάδες που έχουν κάνει 2 μήνες προετοιμασία σίγουρα δεν ξεκινάμε από τον ίδιο παρονομαστή. Η προσπάθεια όμως των ποδοσφαιριστών αλλά και η ποιότητα τους συν την προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση μέχρι στιγμής μας αφήνουν 100% ικανοποιημένους από την πορεία της ομάδας εάν αναλογιστούμε όλα τα παράπονα. Ο στόχος ήταν και είναι να κάνουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα και όλοι δουλεύουν κ προσπαθούν για αυτό."


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ