Στη Φούστανη ο Δημήτρης Παπανώτας – Ξεχώρισε τις γεύσεις της Αλμωπίας, παρών και ο Δημήτρης Γιάντσης
Τις εντυπώσεις του από την επίσκεψή του στη Φούστανη Αλμωπίας μοιράστηκε μέσα από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δημήτρης Παπανώτας, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του για τη φιλοξενία και τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις της περιοχής.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής περιέγραψε με ιδιαίτερα θερμά λόγια την εμπειρία του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:
«Αυτό το φαγητό (που δεν βλέπετε), δεν το έχω ξαναφάει... Αγριογούρουνο και κατσικάκι γάλακτος κ.λπ., όλα από εδώ, παγωτό με τοπικό γάλα... κορμός και πολύ αγάπη! Αυθεντική! Η Αλμωπία δεν παίζεται!!!»
Στην επίσκεψη παρών ήταν και ο Δημήτρης Γιάντσης, με τους δύο να απολαμβάνουν παραδοσιακές συνταγές, βασισμένες σε τοπικά προϊόντα και πρώτες ύλες της Αλμωπίας.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα συγκέντρωσε θετικά σχόλια, αναδεικνύοντας για ακόμη μία φορά τη γαστρονομική ταυτότητα της περιοχής και τη φήμη της για την αυθεντική φιλοξενία. Με αναφορά σε πιάτα όπως το αγριογούρουνο, το κατσικάκι γάλακτος και το παγωτό από τοπικό γάλα, ο παρουσιαστής έστειλε το δικό του μήνυμα για τις μοναδικές γεύσεις που μπορεί να ανακαλύψει κανείς στην Αλμωπία.
Η δημοσίευσή του αποτέλεσε μια ακόμη προβολή της περιοχής, επιβεβαιώνοντας ότι η Αλμωπία συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο για τη φυσική ομορφιά της όσο και για την ποιοτική τοπική γαστρονομία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Χατζηδάκης: Aπό σήμερα οι μειώσεις σε βενζίνη και ντίζελ
14 Ιουλίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ