close search results icon

Στέφανος Σπάσιτς: “Η φρίκη του πολέμου, ο Μπάγεβιτς και οι δουλείες στην Χαλκιδική”

Συνέντευξη στον Στέφανο Μίντζα 

Στέφανος Σπάσιτς: “Η φρίκη του πολέμου, ο Μπάγεβιτς και οι δουλείες στην Χαλκιδική”

Σε ηλικία μόλις 12 ετών και λίγο μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Σερβία και τους ανελέητους βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ, ο Στέφανος Σπάσιτς, μαζί με την μητέρα του αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να έρθουν στην Ελλάδα. Στη νέα του πατρίδα ο Στέφανος έκανε τα πρώτα του βήματα στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο, ενώ φόρεσε και την φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, όπου συνεργάστηκε με τον Σέρβο προπονητή Ντούσαν Μπάγεβιτς. Σήμερα ο Στέφανος ζει με την κόρη του Μελίνα ενώ διατηρεί μεσιτικό γραφείο στην Χαλκιδική δείχνοντας τον τρόπο πως μπορείς να πετύχεις, ενώ στον ελεύθερο του χρόνο του αρέσει να πηγαίνει βόλτες με την οικογένεια του και με τους φίλους του.


Για τα παιδικά του χρόνια και την φρίκη του πολέμου είπε:

serbia-bombing.jpg


Καλησπέρα συνονόματε...

Γενήθηκα στις 2 Οκτωβρίου του 1987 στο Σμεντερεβο της Σερβίας. Στα 12 μου χρόνια, λόγω του πολέμου που ξέσπασε με το ΝΑΤΟ ήρθα στην Ελλάδα με την μητέρα μου όπου και μεγάλωσα. Ο πόλεμος είναι ένα φρικτό πράγμα και εύχομαι σε κανένα να μην το ζήσει. Οι μνήμες από τους βομβαρδισμούς είναι ακόμη ζωντανές, όπως και ο τρόμος του θανάτου που μας σκέπαζε. Έτσι η μητέρα μου αποφάσισε να φύγουμε και να έρθουμε στην Ελλάδα.


Για τα ποδοσφαιρικά του βήματα



Ξεκίνησα από την ομάδα της Δόξας Καλυβών στην Χαλκιδική σε ηλικία 12 χρόνων όπου έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά βήματα. Σε ηλικία 18 χρόνων πήγα στην δεύτερη ομάδα του Άρη όπου μετά από λίγο καιρό ο κύριος Μπαγιεβιτς με ανέβασε στην πρώτη ομάδα . Ακολούθησαν πολλοί ποδοσφαιρικοί σταθμοί τόσο επαγγελματική όσο και ερασιτεχνικοί σε όλη την Ελλάδα.

407107816-321147384082267-3622740123212431504-n.jpg



Για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς


Τι να πω για όνομα Μπαγιεβιτς . Ένας ΚΥΡΙΟΣ τον οποίο δεν μπορείς παρά μόνο να τον σέβεσαι . Μεγάλη μου τιμή που συνεργάστηκα μαζί του.


Για τις καλύτερες στιγμές του στο ποδόσφαιρο


Καλύτερη στιγμές στο ποδόσφαιρο σίγουρα ήταν η παρουσία μου στην ομάδα του Άρη αλλά το πρωτάθλημα που πήραμε με τα Τρίκαλα στην έδρα του Καραϊσκάκη στην Άρτα όταν ανεβήκαμε Β εθνική.


spaits.jpg





Για την Σερβία


Η Σερβία πάντα ήταν μια χώρα όπου έβγαζε πολλά ταλέντα σε όλα τα αθλήματα . Δυστυχώς το ποδόσφαιρο στην Σερβία δεν έχει πολύ καλό επίπεδο διότι όλα τα ταλέντα από μικρή ηλικία φεύγουνε στο εξωτερικό για ένα καλύτερο μέλλον όποτε η ποιότητα πέφτει.

406649247-902458457598188-4112557588491257777-n.jpg



Η ενασχόληση του με την μεσιτεία


Πλέον εκτός από το ποδόσφαιρο όπου ασχολούμαι ερασιτεχνικά στην Χαλκιδική διαθέτω τουριστικό γραφείο στα Νέα Φλογητα Χαλκιδικής και ασχολούμαι με μεσιτικά αγοραπωλησίες.


Η αλήθεια είναι ότι στην Χαλκιδική γίνεται ένας χαμός. Τα νεόδμητα ακίνητα πωλούνται από τα σχέδια ενώ τα μεταχειρισμένα έχουμε ανεβεί πολύ σε τιμή . Γενικότερα υπάρχει μεγάλη ζήτηση κάτι το οποίο είναι καλό για την δουλειά μας .




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ