close search results icon

Στην Έδεσσα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στην Έδεσσα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Την Έδεσσα επισκέφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε σειρά συναντήσεων στην πρωτεύουσα της Πέλλας αρχής γενομένης από τον Μητροπολίτη Εδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ. 

img-20221107-160246.jpg

Μετά την επίσκεψη του στο επισκοπειο Έδεσσας, όπου ο Υπουργός συνάντησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Εδεσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ Ιωήλ και συζήτησε μαζί του, ο Τάκης Θεοδωρικάκος κατευθύνθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πέλλας, όπου είχε ευρεία σύσκεψη με τον Αστυνομικό διευθυντή Πέλλας Πέτρο Περδικατση. Άλλωστε ο αστυνομικός διευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικατσης είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και προσφέρει αίσθημα ασφαλείας στους πολίτες και τους επισκέπτες της περιοχής με τα μέτρα τάξης που εφαρμόζει. 

img-20221107-160633.jpg


Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνάντησε και τον Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, ο οποίος του δώρισε ένα λεύκωμα της πόλης 

img-20221107-160258.jpg

Τελευταίος σταθμός του Υπουργού ήταν το Διοικητήριο, όπου τον υποδέχτηκε ο Ιορδάνης Τζαμτζής. Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, οποίος είναι ένας έμπειρος πολιτικός αλλά και ένα ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συζήτησε με τον Υπουργό διαφορά θέματα της πολιτικής επικαιρότητας ενώ δώρισε στον Υπουργό το βιβλίο της Πέλλας όπως και τοπικά προϊόντα. 

fb-img-1667829736374.jpg


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ