close search results icon

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου ο Διονύσης Σταμενίτης

Στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου ο Διονύσης Σταμενίτης

Στην εκδήλωση του επιμελητήριου Πέλλας συνοδευόμενος απο τήν σύζυγο του Γεωργία βρέθηκε ο Διονύσης Σταμενίτης. 

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης με δήλωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει 

fb-img-1707656118605.jpg




Η ετήσια εκδήλωση του Επιμελητηρίου έχει καθιερωθεί ως μια συνάντηση των δημιουργικών δυνάμεων του τόπου. Το Επιμελητήριο Πέλλας υπό την Προεδρία του Ιορδάνη Τσώτσου ξεχωρίζει για τη δράση του, όντας ένας φορέας δραστήριος, με πλούσια παρουσία και εκτός των τειχών της περιοχής, γεγονός που συμβάλλει στην εξωστρέφεια των επιχειρήσεων μας.


Η επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μας αναπτύσσεται, κερδίζοντας έδαφος στις εγχώριες και διεθνείς αγορές και εμείς ως Πολιτεία οφείλουμε να σταθούμε αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Απο το 2019 οι κυβερνήσεις της #Νέας_Δημοκρατίας και του #Κυριάκου_Μητσοτάκη εφαρμόζουν ένα τολμηρό και συνάμα συνεκτικό σχέδιο που περιλαμβάνει μείωση της φορολογίας, παροχή κινήτρων, παρεμβάσεις και χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη της καινοτομίας και τη χρήση νέων ψηφιακών μέσων, που κάνουν τις επιχειρήσεις μας ανταγωνιστικότερες σε ένα σκληρό και απαιτητικό διεθνές περιβάλλον.


Είναι γεγονός ότι η επιχειρηματική ευημερία πηγαίνει χέρι χέρι με την τοπική ανάπτυξη και αντιστρόφως. Εμείς ως ηγεσία του #Υπουργείου_Αγροτικής_Ανάπτυξης_και_Τροφίμων πιστεύουμε ότι πρωτογενής τομέας και επιχειρηματικότητα μπορούν να συνδεθούν, αποφέροντας σημαντικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες. Ειδικά στη δική μας περιοχή μας, που είναι κατά βάση αγροτική, προσδοκούμε πολλά απο τα αποτελέσματα της προσπάθειας μας για τον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα και το πέρασμα του στην εποχή της καινοτομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ