close search results icon

Στην εθελοντική ομάδα "Στηρίζω στη Σκύδρα" το βραβείο εθελοντισμού

Στην εθελοντική ομάδα "Στηρίζω στη Σκύδρα" το βραβείο εθελοντισμού

Σε μια συγκινητική εκδήλωση παρευρέθηκαν ως εκπρόσωποι της πόλης της Σκύδρας, ο πρώην Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου, μαζί με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Εθελοντικής ομάδας "Στηρίζω στη Σκύδρα" για να παραλάβουν το βραβείο εθελοντισμού που ανήκει στην πόλη μας.

Με πρωτοπόρο το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, μαθητές και γονείς στέλνουν κάθε χρόνο τη βοήθειά τους σε τρόφιμα, ρούχα και δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή "Το Σπίτι της Βεργίνας". Η δομή βρίσκεται υπό την αιγίδα του οργανισμού "Πρωτοβουλία για το Παιδί" με έδρα την Βέροια.

stirizo-skidra1.JPG


Στη δομή αυτή φιλοξενήθηκαν δύο μαθητές από την Σκύδρα που φοιτούσαν στα δύο Δημοτικά σχολεία της πόλης. Έτσι ξεκίνησε ο δεσμός ανάμεσα σε σχολεία και δομή. Επισκέφθηκαν πολλές φορές τη Δομή, αλλά και φιλοξένησαν τα παιδιά σε μια όμορφη γιορτή στο σχολείο. Ευαισθητοποιημένοι πολίτες της Σκύδρας, σε κάθε κάλεσμα του σχολείου, ήταν πρόθυμοι να συνδράμουν με διάφορες προσφορές μικρές και μεγάλες. Η εθελοντική ομάδα "Στηρίζω στη Σκύδρα" ανέλαβε την διοργάνωση της έκπληξης του Άη Βασίλη με τα δώρα.. παίρνοντας κάθε χρόνο τη λίστα με τις επιθυμίες των παιδιών.

"Η πόλη της Σκύδρας είναι μια πόλη αγάπης και προσφοράς στο μυαλό και τις καρδιές των παιδιών που φιλοξενούνται στη Δομή" , έτσι αναφέρουν όλοι όσοι επισκέφθηκαν "το Σπίτι" και ήρθαν σε επαφή με τα παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ