close search results icon

Στην Καστοριά αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλμωπίας

Στην Καστοριά αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλμωπίας

Στην Καστοριά βρέθηκαν μικροί αθλητές του Ομίλου αντισφαίρισης Αλμωπίας προκειμένου να λάβουν μέρος στο πανελλαδικό τουρνουά τέννις. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σημαντική διοργάνωση και να αποκτήσουν εμπειρίες και παραστάσεις από τον χώρο του τέννις, ο οποίος γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην Αλμωπία και στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στην Πιπεριά. 

Ο όμιλος με ανακοίνωση του αναφέρει:

"Στις 11 Νοεμβρίου στο τουρνουά open 45ης εβδομάδας που έγινε στην Καστοριά από τον ΣΑ Καστοριάς Πρωτέας πήραν μέρος οι αθλητές του ομίλου Τσιτσιρίγκου Ευδοξία, Τσουλφάς Αντώνης, Καραπάνος Αχιλλέας, Καραπάνος Χρήστος και Πασχαλίδης Χρήστος. Στο Ε3 45ης εβδομάδας που διεξήχθει Στον Όμιλο Αντισφαίρισης Έδεσσας την ίδια ημερομηνία συμμετείχαν οι αθλητές Τσιτσιρίγκου Ειρήνη (16άδα) και Πασχαλίδης Γεώργιος. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν και συνεχίζουν πίσω από τις σκηνές να δουλεύουν για να έχουμε αθλητές και τουρνουά.

🎾

Αύριο από τις 10:00 ξεκινάει το Open Under 10 πράσινης μπάλας και στις 11:30 θα φιλοξενήσουμε τους ημιτελικούς του Ε3 46ης εβδομάδας στο οποίο αγωνίζεται και ο αθλητής του ομίλου Τσαρκνιάς Άγγελος. Σας περιμένουμε στα γήπεδα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ