close search results icon

Στην Κρήτη Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς για τα Θεοφάνεια

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί το πρωΐ της Παρασκευής στη Γαύδο με ελικόπτερο.

Στην ακριτική Γαύδο θα βρεθεί ανήμερα των Θεοφανίων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παραστεί στο αγιασμό των υδάτων - Στον Ναύσταθμο Κρήτης θα μεταβεί ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Στο νησί της Γαύδου θα βρεθεί, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να παραστεί στον αγιασμό των υδάτων στο ακριτικό νησί.

Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί το πρωΐ της Παρασκευής στη Γαύδο με ελικόπτερο από την 115 Πτέρυγα Μάχης και θα παραστεί στην τελετή που θα γίνει στο λιμάνι της Γαύδου.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφθεί και το στρατιωτικό φυλάκιο της Γαύδου, το οποίο λειτουργεί εδώ και δύο χρόνια.

Ο πρωθυπουργός θα περιηγηθεί στο ακριτικό νησί για να μιλήσει με κατοίκους, η επίσκεψή του ωστόσο αναμένεται να είναι ολιγόωρη.

Στον Ναύσταθμο Κρήτης θα μεταβεί την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς για τον εορτασμό των Θεοφανίων.

Αρχικά, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στο Ναύσταθμο Κρήτης και στη συνέχεια θα μεταβεί στο λιμάνι της Σούδας, για την τέλεση του αγιασμού των υδάτων και την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, θα επισκεφθεί το υποβρύχιο «Τρίτων» και τη φρεγάτα «Ύδρα», για να ανταλλάξει ευχές με τα πληρώματά τους.

Επιπρόσθετα, θα μεταβεί στην έδρα της 115 Πτέρυγας Μάχης, για ανταλλαγή ευχών με τους ιπτάμενους και τους τεχνικούς της 340 Μοίρας.

Όπως ανακοινώθηκε, τον υφυπουργό θα συνοδεύσει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

πηγή: efsyn.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ