close search results icon

Στην Κρύα Βρύση το 1 από τα 35 νέα πρότυπα ΕΠΑΛ της χώρας

Στην Κρύα Βρύση το 1 από τα 35  νέα  πρότυπα ΕΠΑΛ της χώρας

Στην παρακάτω ανακοίνωση προχώρησε ο πρόεδρος Β’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Πέλλας & Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, Πέτρος Σ. Σεραϊδης:

"Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης του Υπουργείου Παιδείας ότι ξεκίνησαν οι ηλεκτρονικές εγγραφές μαθητών των ΓΕΛ, ΕΠΑΛ και Πρότυπων ΕΠΑΛ χαιρετίζουμε την ένταξη του ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης στα 35 νέα Πρότυπα ΕΠΑΛ που δημιουργούνται στη χώρα μας.

Θεωρούμε εξαιρετική επιτυχία την ένταξη αυτή, διότι οι μαθητές του δήμου Πέλλας αλλά και της ευρύτερης περιοχής θα έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν όλα τα προνόμια και τα πλεονεκτήματα ενός πρότυπου σχολείου. Η σύνδεση του με την αγορά εργασίας, η περαιτέρω επιμόρφωση των καθηγητών καθώς και οι νέες ειδικότητες είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της αναβάθμισης του ΕΠΑΛ, σε Πρότυπο.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε η πρόταση από τη Β’βάθμια Εκπαίδευση Πέλλας και στην συνέχεια από την Περιφέρεια, είμασταν αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια αναβάθμισης του σχολείου μας, στηρίζοντας κάθε ανάγκη για υλικοτεχνική υποδομή. ‘Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον -για οτιδήποτε προκύψει- στο πλαίσιο πάντα των αρμοδιοτήτων μας.

Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ κ. Παπαδοπούλου Λεμονιά, τον προϊστάμενο της Β´βάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας κ. Δημήτριο Γερεμτζέ καθώς και τον συμπατριώτη και φίλο του δήμου μας, Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Θωμά Μπαχαράκη για τη συνεργασία και τη συμβολή τους σε αυτήν αλλά και σε κάθε προσπάθεια που αφορά στην αναβάθμιση των σχολείων του δήμου Πέλλας".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ