close search results icon

Στην τελική ευθεία πριν την ορκωμοσία ο Νίκος Παρούτογλου

Αποφασίζει για θέσεις “κλειδιά”

Στην τελική ευθεία πριν την ορκωμοσία ο Νίκος Παρούτογλου

Λίγες ημέρες έμειναν πριν ορκιστεί η νέα δημοτική αρχή Αλμωπίας. Ο Νίκος Παρούτογλου στις 22 Δεκεμβρίου θα ορκιστεί δήμαρχος στο πρώην δημαρχείο του Εξαπλατάνου, μια επιλογή με έντονα συμβολικούς λόγους.

O Νίκος Παρούτογλου έχει ήδη αποφασίσει για τους συνεργάτες του που θα αναλάβουν τις “θέσεις” κλειδιά και συγκεκριμένα την προεδρία των Λουτρών Πόζαρ αλλά και τις αντιδημαρχίες καθημερινότητας και τεχνικής υπηρεσίας. Η νέα δημοτική αρχή του Νίκου Παρούτογλου από τους πρώτους μήνες της νέας διοίκησης θέλει να αφήσει το δικό της στίγμα στην διαχείριση της καθημερινότητας αλλά και να δείξει την διαφορά με την απερχόμενη δημοτική αρχή. Ήδη ο νέος Δήμαρχος μετά τις εκλογές έχει επισκεφτεί εκ νέου όλες τις κοινότητες της Αλμωπίας και κατέγραψε τα προβλήματα της καθημερινότητας προκειμένου να θέσει τις προτεραιότητες στη λύση των ζητημάτων, ενώ έχει πραγματοποιήσει συσκέψεις τόσο με φορείς των υπουργείων όσο και με επιτυχημένους δημάρχους.

Ο Νίκος Παρούτογλου τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσει τα “χαρτοφυλάκια” στους συνεργάτες του ενώ αναμένεται να εφαρμόσει ένα σύγχρονο πλάνο διοίκησης του Δήμου που θα βασίζεται στην αποκέντρωση, στην ψηφιακή μεταρρύθμιση και στην επαφή με τον δημότη.

περισσότερες πληροφορίες στην έντυπη ΠέλλαNews αυτής της εβδομάδας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ