close search results icon

Στις φλόγες το σπίτι του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών Χρήστου Ηλιάδη

Στις φλόγες το σπίτι του υποψηφίου Δημάρχου Αχαρνών Χρήστου Ηλιάδη

Η φωτιά μαίνεται πλέον μέσα στις περιοχές κατοικίας των Αχαρνών, στις περιοχές Αγία Παρασκευή και Καπωτά.

Ανάμεσα στα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες είναι και αυτό του υποψηφίου δημάρχου Αχαρνών Χρήστου Ηλιάδη, ο οποίος αντικρίζοντας την καταστροφή από απόσταση δεκάδων μέτρων δήλωσε στο Protothema : «Ο Δήμος Αχαρνών, ο πιο πυρόπληκτος Δήμος της Αττικής, ζει για δεύτερη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια μια ανείπωτη τραγωδία, που οφείλεται σε εγκληματικές αμέλειες και παραλήψεις.

Σήμερα είναι το σπίτι μου να καίγεται, είδα τους κόπους μιας ζωής να χάνονται σε έναν Δήμο που μέχρι τις 20 Ιουλίου δεν είχε στείλει σχέδιο πυροπροστασίας, με αποτέλεσμα ο γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Γρ. Ζαφειρόπουλος να καταγγείλει τη δημοτική αρχή ότι εξαιτίας αυτού του γεγονότος δεν υπάρχει τρόπος να διαχειριστεί κονδύλια πυροπροστασίας.

Η σκέψη μου από χθες είναι στους συμπολίτες που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται και να θέλω να υπενθυμίσω σε όλες και όλους πως το πιο πολύτιμο αγαθό είναι η ανθρώπινη ζωή, άρα οφείλουμε να υπακούσουμε στις εντολές των αρχών για άμεση εκκένωση των περιοχών που απειλούνται. Εύχομαι το κακό να σταματήσει στο δικό μου σπίτι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ