Στις πληγείσες περιοχές της Π.Ε. Καστοριάς ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Αμανατίδης & οι Αντιπεριφερειάρχες Δ. Σαββόπουλος, Π.Χαρούμενος.
Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλο και Αγροτικής Ανάπτυξης, Πασχάλη Χαρούμενο, επισκέφτηκαν σήμερα, Παρασκευή 21 Νοεμβρίου, περιοχές της Καστοριάς που επλήγησαν από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Κατά την επίσκεψη επιθεώρησαν σταυλική εγκατάσταση στην Κολοκύνθου και πλημμυρισμένα σημεία στην Πενταβρύσο, αξιολογώντας τις ζημιές και συντονίζοντας τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την προστασία αγροκτημάτων και περιουσιών.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας παραμένει σε αυξημένη επιφυλακή, συνεργαζόμενη στενά με τους φορείς πολιτικής προστασίας για την ασφάλεια των κατοίκων και την περιορισμό των ζημιών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: Γνωριμία με τις "Διαστημικές περιπέτειες της Ουρανίας"
21 Νοεμβρίου 2025 -
ΚΑΕ σε Μυστακίδη: «Πλήρωσε τα χρέη για να πάρεις τον ΠΑΟΚ!»
21 Νοεμβρίου 2025 -
Γιαννιτσά: Santa Run...επεισόδιο 4ο
21 Νοεμβρίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ