close search results icon

Στο επίκεντρο η ίδρυση Ογκολογικής Μονάδας στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών-Συνάντηση Σταμενίτη με Γεωργιάδη

Εξέταση του θέματος και τα επόμενα βήματα. 

Στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύσης Σταμενίτης συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με κεντρικό θέμα συζήτησης τη σύσταση Μονάδας Χημειοθεραπείας, στο Παθολογικό Τμήμα του Παθολογικού Τομέα του Νοσοκομείου με την παράλληλη μετατροπή της Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας του Παθολογικού Τμήματος του Παθολογικού Τομέα, σε Μονάδα Χημειοθεραπείας. Όπως σημείωσε ο Υφυπουργός κ. Σταμενίτης, πρόκειται για ένα αίτημα που ήδη έχει κατατεθεί από την 3η ΥΠΕ, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους ογκολογικούς ασθενείς.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Σταμενίτης ζήτησε από τον Υπουργό να εξεταστεί άμεσα το αίτημα και να διερευνηθούν οι δυνατότητες υλοποίησης του. Ο Υπουργός Υγείας κ. Γεωργιάδης ήταν θετικός, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες θα εξετάσουν το θέμα και σύντομα θα μπορεί και ο ίδιος να γνωρίζει ποια θα είναι τα επόμενα βήματα.

Παράλληλα, όπως ο ίδιος ο Υπουργός κ. Γεωργιάδης έχει ανακοινώσει, συζητήθηκαν συναρμοδιότητες των δύο Υπουργείων αλλά και οι ανάγκες του Νομού Πέλλας στον Τομέα της Υγείας.

*(από το πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Βουλευτή Πέλλας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ