Στο μνημείο των Τεμπών οι αγρότες – Παρέταξαν συμβολικά τα τρακτέρ τους τιμώντας τα 57 θύματα (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας παρέταξαν τα τρακτέρ τους μπροστά από το μνημείο, τιμώντας τα 57 θύματα.
Στο μνημείο των θυμάτων των Τεμπών έχουν καταφτάσει οι αγρότες μετά τον αποκλεισμό της σήραγγας, αποτίοντας φόρο τιμής στους 57 νεκρούς που σκοτώθηκαν σε αυτό το σημείο, πριν από δύο χρόνια και 10 μήνες.
Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας παρέταξαν τα τρακτέρ τους μπροστά από το μνημείο, τιμώντας τα 57 θύματα.
Είναι μια κίνηση που έχουν κάνει και στο παρελθόν, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους στον αγώνα των συγγενών για δικαίωση. Άλλωστε, την περασμένη Παρασκευή διευκόλυναν τη διέλευση των συγγενών από τα μπλόκα για να παραστούν στη δίκη με τα βίντεο της αμαξοιστοιχίας.
Δείτε το βίντεο του ThessPost.gr:
@thesspost Πεδίο αγροτικών κινητοποιήσεων από σήμερα η Θεσσαλία. Οι αγρότες κατευθύνονται προς τα μπλόκα της Νίκαιας και του Ε65. #thesspost #agrotes #farmers #greekfarmers #μπλοκα ♬ πρωτότυπος ήχος - ThessPost.gr
πηγή: thesspost.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Γιαννιτσά: Ιδού...η Ρόδος στην πόλη!
14 Φεβρουαρίου 2026 -
Στρατιωτικό μνημόσυνο στην Έδεσσα
14 Φεβρουαρίου 2026 -
Λάκης Βασιλειάδης: Αποτίνουμε φόρο τιμής στους πεσόντες ήρωές μας
14 Φεβρουαρίου 2026 -
Έδεσσα: Μια επιστολή που άναψε φωτιές στο Δημοτικό Συμβούλιο
14 Φεβρουαρίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ