Στο Πλευρό της Εκπαίδευσης ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Θεολόγου
Συντονισμός καθαρισμού σχολικών μονάδων της Αριδαίας

Με συνέπεια, εργατικότητα και αίσθημα ευθύνης, ο Αντιδήμαρχος Αλμωπίας κ. Γιάννης Θεολόγου αποδεικνύει καθημερινά την αφοσίωσή του στη βελτίωση των υποδομών του Δήμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους σχολικούς χώρους. Σήμερα, βρέθηκε από νωρίς στα σχολεία της Αριδαίας, συντονίζοντας προσωπικά τις εργασίες καθαρισμού στο 2ο Γυμνάσιο, το Γενικό Λύκειο και το ΕΠΑΛ.
Με την καθοδήγησή του, τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν σε εκτεταμένες εργασίες καθαριότητας, βελτιώνοντας αισθητά την εικόνα και την υγιεινή των σχολικών χώρων, προς όφελος μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο ίδιος, παρών καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, έδειξε έμπρακτα πως η στήριξη της δημόσιας εκπαίδευσης δεν είναι απλώς ευθύνη, αλλά προτεραιότητα.
Η συνεχής του παρουσία και η ενεργή συμμετοχή του στις ανάγκες των σχολείων αποτελούν παράδειγμα προσήλωσης στον στόχο για ένα καλύτερο και λειτουργικότερο εκπαιδευτικό περιβάλλον για όλους.
Ο κ. Θεολόγου αξίζει συγχαρητηρίων για τη στάση του, που ενισχύει ουσιαστικά το έργο της σχολικής κοινότητας και αναδεικνύει τον ρόλο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ως πυλώνα στήριξης της παιδείας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Ο Παναθηναϊκός παρέδωσε το στέμμα του
23 Μαΐου 2025
ΣΧΟΛΙΑ