Στο τέλος της εβδομάδας κρίνεται το μέλλον της καριέρας του Μαντσίνι
 
							Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα (Τετάρτη 23/11) οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο και φυσικής κατάστασης.
Από την προπόνηση απουσίαζαν και πάλι αρκετά πρόσωπα. Οι Γιάκουμπ Μπράμπετς και Πίτερ Ετέμπο, οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει μερικές επιπλέον ημέρες ξεκούρασης, λόγω της συμμετοχής τους την περασμένη εβδομάδα με τις εθνικές ομάδες Τσεχίας και Νιγηρίας, αντίστοιχα. Ο Νικολά Ενκουλού που βρίσκεται στο Κατάρ με την εθνική Καμερούν για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και οι Σαλέμ Εμπακατά, Μόουζες Οντουμπάτζο που συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, έχοντας υποβληθεί σε επεμβάσεις προ ημερών (15/11).
Εκτός Θεσσαλονίκης παραμένει και ο Ντάνιελ Μαντσίνι, ο οποίος έχει μεταβεί στην Αργεντινή για τη βάφτιση του γιου του, η οποία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο. Ο 26χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναμένεται την Παρασκευή στην Ελλάδα, οπότε και θα γίνουν οι συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας του.
Αύριο, Πέμπτη, η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».
ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ
Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
- 
										
										Δαμιανό Γιαννιτσών: Ιερά Πανήγυρις Αγίων Αναργύρων31 Οκτωβρίου 2025
- 
										
										Η εξέλιξη του πανεπιστημίου: Από τη μετάδοση γνώσης στη δημιουργία αξίας31 Οκτωβρίου 2025
- 
										
										Δύο επσερινά κηρύγματα σε Αγία Σκέπη και Ι.Ν. Απ. Πέτρου και Παύλου31 Οκτωβρίου 2025
 
                     
                     
                     
                     
                     
                     
                     
											 
											 
											 
											 
        
ΣΧΟΛΙΑ