close search results icon

Στον Δήμαρχο Πέλλας ο Μητροπολίτης Ιωήλ

Στον Δήμαρχο Πέλλας ο Μητροπολίτης Ιωήλ

Η ανακοίνωση του Δήμου Πέλλας 

✅ Σήμερα Τρίτη 2 Απριλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ. Ιωήλ πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στον Δήμο Πέλλας προκειμένου να ευχηθεί στον νέο Δήμαρχο, κ. Ευστάθιο Φουντουκίδη, για την ανάληψη των καθηκόντων του. 


🔹Το Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος Εδέσσης, Αρχιμ. Μάξιμος Χατζής, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Γιαννιτσών, Πρωτοπρ. Ιωάννης Σπυρίδης και ο Υπεύθυνος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως, Πρωτοπρ. Ελευθέριος Χαραλαμπίδης. 

fb-img-1712056584340.jpg



🔹 Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας κ. Φίλιππος Μηλώσης, η Αντιδήμαρχος Γιαννιτσών κ. Εύη Θεοδωρίδου και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής κ. Θεμιστοκλής Μάγγος.


🔹 Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, ενώ κατά την διάρκειά της συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας του Δήμου με την Ιερά Μητρόπολη για υποθέσεις κοινής ωφελείας, όπως η ανέγερση Κοιμητηριακού Ναού στα νέα Κοιμητήρια των Γιαννιτσών και η ενίσχυση της λειτουργίας των Εκκλησιαστικών Κατασκηνώσεων στο Πάικο (όπου φιλοξενούνται περισσότεροι από 800 κατασκηνωτές ετησίως) όσον αφορά τον κτιριακό τομέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ