close search results icon

Στον ετήσιο χορό της ΜΕΒΓΑΛ ο Διονύσης Σταμενίτης

Στον ετήσιο χορό της ΜΕΒΓΑΛ ο Διονύσης Σταμενίτης

Στον ετήσιο χορό της ΜΕΒΓΑΛ παραβρέθηκε ο Διονύσης Σταμενίτης.  Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης συνοδευόμενος απο τη σύζυγο του Γεωργία Γκίκα δήλωσε:

Με μεγάλη χαρά βρέθηκα στον ετήσιο χορό της Μεβγαλ, μιας μεγάλης οικογενειακής επιχείρησης στο 100% ελληνικών συμφερόντων, που αναπτύσσεται και δραστηριοποιείται στην περιοχή μας.

Η δραστηριότητα της συμβάλλει με ουσιαστικό τρόπο στις τοπικές μας κοινωνίες, μέσα από την προσφορά εργασίας, την τόνωση της τοπικής οικονομίας αλλά και μέσα από τη συνεργασία με τους τοπικούς παραγωγούς και κτηνοτρόφους.

Και η σχέση με τους παραγωγούς είναι ένα στοιχείο ιδιαιτέρως σημαντικό, όχι μόνο για την οικονομική σχέση μεταξύ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά πολύ περισσότερο γιατί η στενή συνεργασία που προσφέρει στους παραγωγούς τεχνογνωσία, στήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες. Ενώ να πούμε ότι διαδραματίζει και καθοριστικό ρόλο στη στήριξη των νέων ανθρώπων που επιθυμούν να απασχοληθούν στην κτηνοτροφία.

Εμείς, ως κυβέρνηση αλλά και ειδικότερα ως ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων επενδύουμε πολλά στον κλάδο της ελληνικής κτηνοτροφίας. Και για να είμαστε ειλικρινής, χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε να απαντήσουμε στις σύγχρονές προκλήσεις.

Τα ελληνικά προϊόντα είναι άλλωστε ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό και για αυτό πρέπει να τα προστατέψουμε. Ειδικότερα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, με ναυαρχίδα αυτών την ελληνική φέτα, έχουν τεράστια ζήτηση και για αυτό εμείς ως Πολιτεία εργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε το πλαίσιο εκείνο ώστε οι παραγωγοί μας να μπορούν να παράγουν, οι εταιρείες μας να μπορούν να μεταποιούν και να εξάγουν, δημιουργώντας έτσι έναν σημαντικό πλούτο για την ελληνική οικονομία και προσφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας.

Η ΜΕΒΓΑΛ, είναι ένα τέτοιο παράδειγμα, που συνδυάζει αυτά τα χαρακτηριστικά, με την ποιότητα των προϊόντων της να ξεχωρίζει, να κατακτά τις αγορές του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού και παράλληλα φροντίζει για τους εργαζομένους της και τους παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται.

Θερμά συγχαρητήρια στη Διοίκηση της ΜΕΒΓΑΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ