close search results icon

«Στον πάγο» τελικά το GNTM – Τι θα ισχύσει για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Έτοιμη για "αέρα" η "Φάρμα". 

Μεγάλη συζήτηση είχε προκύψει τους τελευταίους μήνες σχετικά με την επιστροφή του GNTM στο πρόγραμμα του Star, η οποία προγραμματιζόταν για τον Οκτώβρη του 2024, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα ηνία της παρουσίασης.

Τις τελευταίες εβδομάδες είχε διαρρεύσει πως το κανάλι της Κηφισιάς έχει ενδοιασμούς σχετικά με το συγκεκριμένο project, με τους ιθύνοντες να θεωρούν καλύτερο να βγάλουν στον αέρα τη «Φάρμα» και να αφήσουν στην άκρη το ριάλιτι μοντέλων, για το οποίο ωστόσο είχαν ξεκινήσει η συζητήσεις τόσο με πρόσωπα για την κριτική επιτροπή όσο και με παλαιότερες παίκτριες – καθώς έπαιξε έντονα και το σενάριο ο νέος κύκλος να είναι All Star.

Tελικά, επιβεβαιώνεται πως το Star «παγώνει» το GNTM τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν 2024 – 2025, καθώς σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν δια στόματος Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το κανάλι αποφάσισε να βγάλει μόνο ένα ριάλιτι και αυτό δεν θα είναι άλλο από τη «Φάρμα».

Την ίδια ώρα, μαθαίνουμε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μένει σταθερά στη θέση της στο Star, καθώς παρότι το «Shopping Star» δεν σημειώνει πλέον τα νούμερα του παρελθόντος, αναμένεται να συνεχιστεί και να χαρίσει νέα επεισόδια στους τηλεθεατές από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ