close search results icon

Συλλυπητήριο μήνυμα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τους δύο νεκρούς πυροσβέστες στο Ρέθυμνο - "Η καρδιά μου είναι με τον λαό της Ελλάδας"

Συλλυπητήριο μήνυμα της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ για τους δύο νεκρούς πυροσβέστες στο Ρέθυμνο - "Η καρδιά μου είναι με τον λαό της Ελλάδας"

Την οδύνη της για τον θάνατο των δύο πυροσβεστών στο Ρέθυμνο -οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή- εξέφρασε η πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ. Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κυρία Γκίλφοϊλ, τόνισε πως η σκέψη της βρίσκεται στον ελληνικό λαό και στις οικογένειες των δύο πυροσβεστών, οι οποίοι, όπως ανέφερε, θυσίασαν τη ζωή τους δίνοντας γενναία μάχη με τις φλόγες.

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς τις οικογένειες των θυμάτων, τους συναδέλφους τους, τους οικείους τους και ολόκληρο το Ελληνικό Πυροσβεστικό Σώμα, αποτίοντας φόρο τιμής στην αυτοθυσία και την προσφορά των πυροσβεστών. Επίσης, έκανε ειδική αναφορά στο έργο όλων όσοι βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή των επιχειρήσεων, τονίζοντας ότι οι πυροσβέστες θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο για να προστατεύσουν τους πολίτες, αλλά και τα εκατομμύρια επισκεπτών που επιλέγουν κάθε χρόνο την Ελλάδα ως ταξιδιωτικό προορισμό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ