close search results icon

Survivor 2024: Oι 2 πρώτοι διάσημοι που είπαν το «ναι» και φεύγουν για Άγιο Δομήνικο – Ποιοι θα ακολουθήσουν

Με νέους Μαχητές και νέους σελέμπριτις στην ομάδα των Διάσημων.

Η νέα σεζόν του Survivor ετοιμάζεται πυρετωδώς καθώς λόγω αλλαγών της αρχικής σκέψης για τη δημιουργία ενός κύκλου με Superstars, τελικά η Acun Medya αποφάσισε να πάει σε κάτι δοκιμασμένο, με νέους Μαχητές και νέους σελέμπριτις στην ομάδα των Διάσημων.

Την επόμενη σεζόν όμως θα σταματήσει και άλλη μία τακτική της παραγωγής, να επαναφέρει δηλαδή πολλούς από τους Διάσημους ή τους Μαχητές που είχαν ξαναλάβει μέρος στο παρελθόν. Οι βετεράνοι του ριάλιτι θα είναι ελάχιστοι φέτος, ίσως 2-3 μόνο και αυτό γιατί θα είναι πρόσωπα εξαιρετικού ενδιαφέροντος ή πρώην νικητές.

Ο διακαής πόθος του Acun, ο Ντάνος θα γίνει μπαμπάς και δε σκέφτηκε καν την πιθανότητα να ταξιδέψεις ξανά στην Καραϊβική, ενώ η Κατερίνα Δαλάκα αντίθετα είναι μία από τους νικητές που θα επιστρέψει για ακόμα έναν κύκλο.

Το ίδιο θα γίνει και με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και άλλων ομάδων να μπαίνει στο αεροπλάνο για Άγιο Δομίνικο, ακόμα μία φορά.

Πρόταση έχει γίνει και στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Στην πρώην παίκτρια του My Style Rocks έχει γίνει μεικτή πρόταση να λάβει μέρος στο Survivor με κλειστό συμβόλαιο και στη συνέχεια να γίνει η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας στο οποίο κάποτε ήταν απλή παίκτρια.

Σήμερα βγήκε και η είδηση ότι ο Αχιλλέας Μπέος αυτοπροτάθηκε για το Survivor, στην επαγγελματική συνεύρεσή του στον Βόλο με τον Τούρκο παραγωγό. Όμως όπως ήταν λογικό κάτι τέτοιο δεν προχώρησε κυρίως λόγω της ηλικίας του δημάρχου της πρωτεύουσας της Μαγνησίας.

πηγή: dailymedia.com.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ