close search results icon

Survivor All Star 2: Tα πρώτα ονόματα παικτών που επιστρέφουν στον Άγιο Δομήνικο

Τι σκέφτεται ο Τούρκος παραγωγός για τη νέα σύνθεση των ομάδων παικτών.

Ένα νέο «Survivor all Star», φαίνεται πως σκέφτεται να κάνει ο Τούρκος επιχειρηματίας, Acun Ilicali, με τη διαφορά ότι θέλει να στείλει στον Άγιο Δομήνικο και τους παίκτες που αποβλήθηκαν στον προηγούμενο κύκλο.Ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που φέρονται να δέχονται πρόσκληση να επιστρέψουν για το νέο «Survivor all Star», είναι αυτά των Κατερίνας Δαλάκα, Ασημίνας Χατζηανδρέου, Ηλία Μπόγδανου,Ηλίας Γκότση και Γιωρίκα Πηλίδη.Υπενθυμίζεται ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες είχαν αποβληθεί επειδή είτε έφαγαν κρυφά, είτε ήρθαν σε επαφή με ντόπιο για να προμηθευτούν τρόφιμα και να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους.

sir2.jpg

Ακόμα ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος φέρεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Άγιο Δομήνικο μετά το… σήριαλ της μη ένταξής του στο προηγούμενο, με τον ίδιο να υποστηρίζει ότι δεν ξέρει για ποιο λόγο δεν εντάχθηκε.

Χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του είχε τονίσει:

«Έχω μείνει με την απορία γιατί δεν πήγα στο Survivor All Star. Το γιατί πραγματικά δεν το ξέρω. Από ποιον να μάθω; Αν έβλεπα τον Acun φυσικά και θα τον ρώταγα. Σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι επειδή έγινε αυτό με την επικοινωνία και ο τσακωμός με τον Τάκη. Αλλά και ο Τάκης τσακώθηκε μαζί μου και πήγε. Κι άλλοι τσακώθηκαν και πήγαν. Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το ότι ξέρω ισπανικά και μπορεί η παραγωγή να σκέφτηκε ότι αν μπει ο Άρης μέσα, μπορεί να δημιουργήσει επαφές πάλι με τους ντόπιους και να τρώνε. Αν είναι αυτό… Είδαμε ότι φέτος έγιναν χειρότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

sir3.jpg

Τέλος, ενδιαφέρον υπάρχει και για την επιστροφή του Στάθη Σχίζα που αποχώρησε οικειοθελώς.

Σημειώνεται, πάντως, πως η επιθυμία του Τούρκου παραγωγού να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο All Star γεννά ερωτηματικά, καθώς υπήρξε σαφές ότι το τηλεοπτικό κοινό δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με τον τελευταίο κύκλο στον οποίο έβλεπε… τα ίδια και τα ίδια.

πηγή: dailymedia.com.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ