close search results icon

Συγκίνηση, έμπνευση και απέραντη αγάπη για τα παιδιά στην παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Τσάλμα «Κολυμπάω στα βαθιά»

Συγκίνηση, έμπνευση και απέραντη αγάπη για τα παιδιά στην παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Τσάλμα «Κολυμπάω στα βαθιά»

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της Αναστασίας Τσάλμα, "Κολυμπάω στα βαθιά".

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0477.jpg
Πολύς κόσμος βρέθηκε στο Πνευματικό Κέντρο

Στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ακούσει τρεις καταξιωμένους επαγγελματίες της περιοχής που έδωσαν μέσα από τη δική τους εμπειρία και γνώση τις κατάλληλες πληροφορίες και προτροπή για να διαβάσει κάποιος το βιβλίο και να εντρυφήσει ακόμη περισσότερο στις σχέσεις με τα παιδιά.

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0494.jpg
(Από αριστερά) Μεσελίδου, Τσάλμα, Ζηκούλης, Νικολαϊδου

«Ένα γνήσιο ταλέντο του οποίου τις επόμενες συγγραφικές προσπάθειες αναμένουμε με ανυπομονησία» σημείωσε μεταξύ άλλων ο συγγραφέας Χρήστος Ζηκούλης ο οποίος συμμετείχε και ο ίδιος στη δημιουργία του βιβλίου.

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0505.jpg

«Η δύναμη της Αναστασίας είναι η αγάπη της για τα παιδιά γι' αυτό έφτασε εδώ που έφτασε» είπε η ειδική παιδαγωγός Ράνια Νικολαϊδου η οποία είναι και δασκάλα του ενός από τους δύο ήρωες του βιβλίου.

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0497.jpg
Η συγγραφέας Αναστασία Τσάλμα

Η κοινωνική λειτουργός, Μεσελίδου Παπακίπη Σοφία μίλησε για τη συγγραφική ικανότητα της Αναστασίας και προέτρεψε τον κόσμο να διαβάσει το βιβλίο που εμπνέει ενώ μίλησε και για τη σπουδαιότητα γενικότερα της ανάγνωσης στην παιδική ηλικία.

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0507.jpg
Με αφιερώσεις στους μικρούς φίλους

«Έμπνευση του βιβλίου ο πατέρας μου που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του σε αναπηρικό αμαξίδιο» δήλωσε η συγγραφέας η οποία έπλασε μια ιστορία με δύο μικρούς ήρωες συνδυάζοντας την αναπηρία και τη μαθησιακή δυσκολία.

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0490.jpg

Μια σπουδαία βραδιά (συνέπεσε και με την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία) που προσέφερε τροφή για σκέψη για την ανατροφή των παιδιών και ισχυρά μηνύματα για τη σπουδαιότητα της ανάγνωσης βιβλίων με πρώτο και καλύτερο το «Κολυμπάω στα βαθιά».

parousiasi-tsalma-pellanewsdsc-0519.jpg

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παραβρέθηκε και η Δήμαρχος Σκύδρας η οποία στον σύντομο χαιρετισμό της εξήρε την προσπάθεια και το αποτέλεσμα της συγγραφέως.

Παρακολουθήστε στο βίντεο ολόκληρη την εκδήλωση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ