close search results icon

Συλλήψεις δύο ατόμων σε περιοχές του Κιλκίς για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

Συλλήψεις δύο ατόμων σε περιοχές του Κιλκίς για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

Σε οχήματα που οδηγούσαν είχαν επιβιβάσει συνολικά 12 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 5 ανήλικοι

Συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, σε περιοχές του Κιλκίς, δύο άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη προχθές (1 Ιουλίου 2023) το απόγευμα, αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 6 αλλοδαπούς, εκ των οποίων οι 4 ανήλικοι, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθη χθες (2 Ιουλίου 2023) το βράδυ ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει 5 αλλοδαπούς άνδρες και έναν ανήλικο αλλοδαπό, με σκοπό τη μη νόμιμη μεταφορά τους προς μεθοριακή περιοχή του Κιλκίς, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα που οδηγούσαν οι συλληφθέντες, που όπως προέκυψε δεν κατείχαν άδειες ικανότητας οδήγησης, όπως απαιτείται.

Επίσης, κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Ο συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας και από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, αντίστοιχα, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ