Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών: Συνάντηση με τη νέα Διοικήτρια Νίκη Καρατζιούλα
Η κα Καρατζιούλα εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την ύπαρξη ενός τόσο δραστήριου Συλλόγου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών κα Νίκη Καρατζιούλα! Και πως θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς ο Σύλλογος με όσα έχει κάνει, αποτελεί ένα πολύτιμο "κομμάτι" της μονάδας υγείας που εδρεύει στην πόλη.
Η Πρόεδρος Μαρία Λαγομάτη και το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρουν:
Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών!
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στη νέα Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών κα Νίκη Καρατζιούλα!
Η κα Καρατζιούλα φυσικοθεραπεύτρια με εμπειρία στον χώρο της δημόσιας υγείας και της διοίκησης αναλαμβάνει μια ιδιαίτερα απαιτητική θέση ευθύνης!
Της ευχηθήκαμε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο της!

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα παρουσιάστηκε το έργο και η πολυετής προσφορά του Συλλόγου στο Νοσοκομείο!
Η κα Καρατζιούλα εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή της για την ύπαρξη ενός τόσο δραστήριου Συλλόγου τονίζοντας τη σημαντική συμβολή του και εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι θα αναπτυχθεί μια εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Νοσοκομείου και της τοπικής κοινωνίας!

Από την πλευρά μας δηλώσαμε ότι ο Σύλλογος παραμένει σταθερά προσηλωμένος στην αποστολή του και θα συνεχίσει με πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς να στηρίζει κάθε προσπάθεια της νέας Διοίκησης που συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και στη βελτίωση της λειτουργίας του Νοσοκομείου!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
ΠΑΟΚ: Πρόταση στον Μπράιαν Ανγκόλα κι αναμένει
29 Ιουνίου 2026
ΣΧΟΛΙΑ