close search results icon

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Σκύδρας: "Ευχαριστούμε από καρδιάς που σταθήκατε δίπλα μας και μας στηρίξατε χωρίς πρέπει και γιατί"

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου Σκύδρας: "Ευχαριστούμε από καρδιάς που σταθήκατε δίπλα μας και μας στηρίξατε χωρίς πρέπει και γιατί"

Το στενάχωρο περιστατικό της κλοπής χρημάτων από το γραφείο του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Σκύδρας οδήγησε σε μια πρωτοφανή κινητοποίηση, για τα τοπικά δεδομένα, συγκέντρωσης χρημάτων από την κοινωνία, ώστε να μη χάσουν οι μαθητές της Α και Β Λυκείου τις εκδρομές τους. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό και συγκινητικό με τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων να αναρτούν το παρακάτω ευχαριστήριο. 

"Θα θέλαμε να εκφράσουμε την απεριόριστη ευγνωμοσύνη μας και να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που βοηθήσατε είτε επώνυμα, είτε και ανώνυμα, να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτούνταν για την πραγματοποίηση των εκδρομών των 140 μαθητών του λυκείου μας.

Ο σύλλογος μας μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός ανέλαβε χωρίς δεύτερη σκέψη την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει το ποσό, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ, με γνώμονα την αγάπη μας για τα παιδιά και την στήριξή τους οπότε βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Είναι μεγάλη η συγκίνηση μας γιατί η ανταπόκριση σας ήταν άμεση και βοήθησατε όχι μόνο να μην ακυρωθούν οι εκδρομές , αλλά να διδάξετε τους νέους να ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ , να ΕΛΠΙΖΟΥΝ και να μη μεμψιμοιρούν.

Έγινε ένας πραγματικός αγώνας δρόμου που συμμετείχατε με μεγάλη επιτυχία όλοι εσείς με νικητές τη σύμπνοια, την αλληλεγγύη και την ελπίδα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς που σταθήκατε δίπλα μας και μας στηρίξατε χωρίς πρέπει και γιατί.

Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου Σκύδρας"


Αναφορικά με τις έρευνες για την εύρεση των δραστών αυτές συνεχίζονται χωρίς μέχρι αυτή τη στιγμή να υπάρχει κάτι νεότερο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ