close search results icon

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας: η πορεία προς το Φως... ήταν εκπληκτική!

Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας: η πορεία προς το Φως... ήταν εκπληκτική!

Την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 και ώρα 20.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας, με τους Motetii Vocal Ensemble, διοργάνωσε την... πορεία προς την Αλήθεια, την πορεία προς το Φως και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εκπληκτικό.

Έργα συμφωνικής μουσικής οδήγησαν όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν από τα Πάθη, στην Ανάσταση του Ιησού.

Θυμίζουμε ότι τα Χριστούγεννα η Συμφωνική Ορχήστρα πέτυχε μια εξίσου σημαντική συνάντηση προετοιμάζοντας το κοινό για την πορεία προς το Φως! Εκδηλώσεις μοναδικές για τα δεδομένα της Πέλλας που αναβαθμίζουν τον πολιτισμό και το καλλιτεχνικό επίπεδο. 

Πολλές οι επίσημες παρουσίες και όπως θα δείτε στο βίντεο τόσο η αντιδήμαρχος πολιτισμού όσο και ο Δήμαρχος μίλησαν με τα καλύτερα λόγια γι αυτή την ξεχωριστή συνάντηση. 

Η συναυλία διοργανώθηκε από τον Δήμο Έδεσσας με την ευγενική χορηγία της Marinos Sports.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: PELLA|NEWS
soe-pellanews-mg-1078.jpg
Στην καλλιτεχνική διεύθυνση η Ευαγγελία Βελλή - Κοσμά
Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Έδεσσας τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας

Η ΣΟΕ ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2023, με πρωτοβουλία της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Ωδείου Δήμου Έδεσσας, Ευαγγελίας Βελλή - Κοσμά της οποίας το έργο είναι πρωτοποριακό και αξιομνημόνευτο. Η Ορχήστρα αποτελείται από έγχορδα, πνευστά και κρουστά.

Μέλη της Ορχήστρας μπορούν να γίνουν μαθητές, ερασιτέχνες ή/και επαγγελματίες μουσικοί όλων των ηλικιών. Η μουσική δεν γνωρίζει όρια σε τίποτα.

Στόχος της Ορχήστρας είναι να μυήσει τους ενδιαφερόμενους στον κόσμο της συμφωνικής μουσικής, ενώ το μεγάλο της στοίχημα είναι να απορροφήσει μουσικούς από όλο τον νομό Πέλλας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ