close search results icon

Συμβαδί-ζω Σκύδρα: Εύξεινος Πόντος-Παράδοση και Ανθρωπιά

Μία όμορφη εκδηλωση σε συνεργασία με τον Λυράρη-τραγουδιστή Μιχάλη Κασαμπαλίδη. 

Με τα έσοδα να διατίθενται για τον Σύλλογο Συμβαδί-ζω, ο δραστήριος φορέας διοργανώνει μία όμορφη εκδήλωση, σε συνεργασία με τον λυράρη-τραγουδιστή Μιχάλη Κασαμπαλίδη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Νοεμβρίου (Πνευματικο Κέντρο Σκύδρας, 18.00)

Η είσοδος είναι στα 5 ευρώ.

001-1-00660.jpg

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος σε ανακοίνωση του:

"Ο σύλλογος μας Συμβαδί-ζω, είναι στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσει, σε μία εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν μας, στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ.
Μια εκδήλωση ακουστικού χαρακτήρα, μια εκδήλωση διαφορετική από πολλές!
Ένα ξεφύλλισμα της ποντιακής παράδοσης και μουσικής ,που θα ξυπνήσει μνήμες στους παλαιότερους και θα μεταφέρει στους νεότερους.
Άνθρωποι με πλούσια ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο, μας κάνουν την τιμή να διοργανώσουν αφιλοκερδώς κάτι πολύ όμορφο και όλα τα έσοδα να διατεθούν για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του συλλόγου μας.
Τις ευχαριστούμε και τους ευχαριστούμε όλες και όλους προκαταβολικά, για τη συγκινητική τους σκέψη και στάση ζωής καθώς και τον Δήμο Σκύδρας για την υποστήριξη της εκδήλωσης.
Προσκαλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους, τους φορείς και όλον τον κόσμο στην εκδήλωση μας.
Προπώληση κουπονιών-εισιτηρίων οικονομικής ενίσχυσης θα γίνεται έως την προηγουμένη ημέρα της εκδήλωσης στα εξής σημεία:
-LE BISTRO, CAFE-BAR, ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΕΩΣ, ΣΚΥΔΡΑ-EL CIELO, SPORT-CAFE, ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ, ΣΚΥΔΡΑ-KATSIKARIS PATISSERIE,ΖΑΧΑΡ/ΣΤΕΙΟ,ΜΕΓ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΣΚΥΔΡΑ-SMART MONEY,ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΕΠ, ΣΚΥΔΡΑ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ