close search results icon

Συναντήσεις Λάκη Βασιλειάδη στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

Συναντήσεις Λάκη Βασιλειάδη στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών

 Συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών πραγματοποίησε ο Λάκης Βασιλειάδης.  Ο βουλευτής Πέλλας με δελτίο τύπου αναφέρει:

 Πραγματοποίησα σήμερα μια σειρά από παραγωγικές συναντήσεις στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών με τον Υπουργό κ. Χρ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό κ. Ν. Ταχιάο. Συζητήσαμε για την εξέλιξη των θεμάτων που αφορούν άμεσα την Πέλλα όπως ο οδικός άξονας ΕΟ2 Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα, το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας και το Φράγμα Αλμωπαίου.

ℹ Συγκεκριμένα, ο οδικός άξονας ΕΟ2 περνάει πλέον στο Β.1 στάδιο της δεύτερης φάσης του έργου που αφορά τον Ανταγωνιστικό Διάλογο. Το στάδιο αυτό αναμένεται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα για να περάσουμε μετά στο Β.2 στάδιο της δεύτερης φάσης που θα αφορά την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών.

fb-img-1700147240164.jpg


ℹ Το δεύτερο θέμα που συζητήσαμε ήταν οι εξελίξεις σχετικά με το Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας. Πληροφορήθηκα πως το ΣΔΙΤ που περιλαμβάνεται το έργο μαζί με άλλα 3 Δικαστικά Μέγαρα στην Κεντρική Μακεδονία είναι ώριμο και αναμένεται να περάσει στη Β φάση.

 Τέλος, έθεσα το ζήτημα για την κάθετη σύνδεση της Εγνατίας με το οδικό δίκτυο της Πέλλας, καθώς πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα της περιοχής μας. Ενημερώθηκα πως από την ερχόμενη χρονιά θα υπάρξει δυνατότητα διερεύνησης της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου.

fb-img-1700147243322.jpg


 Οι συναντήσεις με τους δύο υπουργούς υπήρξαν ιδιαιτέρως παραγωγικές καθώς συζητήσαμε λεπτομερώς για τεχνικά θέματα και ενημερώθηκα για τις εξελίξεις όλων των σημαντικών έργων υποδομών που αφορούν την περιοχή μας, ενώ είχα την ευκαιρία να τονίσω την αναπτυξιακή δυναμική που θα δώσουν στον τόπο μας. Για τον λόγο αυτό επεσήμανα πως θα πρέπει να προχωρήσουν οι διαδικασίες απρόσκοπτα, χωρίς καθυστερήσεις. Προσωπικά, συνεχίζω να παρακολουθώ το θέμα στενά ώστε επιτέλους να πάρει η Πέλλα αυτά που έχει στερηθεί τόσα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ