close search results icon

Συνάντηση διαβούλευσης κοινωνικών λειτουργών Κεντρικής Μακεδονίας

Συνάντηση διαβούλευσης κοινωνικών λειτουργών Κεντρικής Μακεδονίας

Στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19/01/2023, συνάντηση διαβούλευσης των Κοινωνικών Λειτουργών του Περιφερειακού Τμήματος Κεντρικής Μακεδονίας, όπου συζητήθηκε με τα μέλη το Ετήσιο Σχέδιο Δράσης του Περιφερειακου Τμήματος. Στα πλαίσια του συμμετοχικού σχεδιασμού, επιχειρήθηκε η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών και συμφωνήθηκε ένα κοινό πλαίσιο ενεργειών για τη χάραξη των ετήσιων δράσεων.

Μέσα από τη συνάντηση διαβούλευσης και τις υπόλοιπες που θα ακολουθήσουν, θα καλλιεργηθεί μία μόνιμη σχέση εμπιστοσύνης για την από κοινού αντιμετώπιση των σύνθετων και πολύπλοκων προβλημάτων του κλάδου μας αλλά και της κοινωνίας γενικότερα. Παράλληλα, η αξιοποίηση των συλλογικών εμπειριών, γνώσεων αλλά και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα των απόψεων, θα διευκολύνει τη χάραξη ρεαλιστικής στρατηγικής για τη σχεδίαση και εφαρμογή αποτελεσματικών παρεμβάσεων.

• Το Περιφερειακό Συμβούλιο του Π.Τ. Κεντρικής Μακεδονίας ΣΚΛΕ ΝΠΔΔ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Θεσσαλονίκης για τη παραχώρηση της αίθουσας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ