Συνάντηση παλαιών και νέων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Γιαννιτσά
Μία ήπια πολιτική εκδήλωση με στόχο το χτίσιμο του μηνύματος για το αύριο και τις εκλογές που έρχονται (;)

Συνάντηση παλαιών και νεοεγγεγραμμένων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας πράγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 24 Ιουνίου το βράδυ, στον Λόφο Φιλιππείου, στα Γιαννιτσά.






Στελέχη πρώτης γραμμής όπως οι Τάκης Φωστηρόπουλος, Αλέξανδρος Στεφανίδης, Ανέστης Κιουρκτσίδης, Ανδρέας Σπυρίδης, Κώστας Μπαλτζής και πολλοί άλλοι, με τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Γιώργο Σκουρούδη να βρίσκεται παντού και να έχει προς...ρύθμιση τα πάντα
Μια γεύση από το κλίμα που επικράτησε ήταν η εξής: "Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η χτεσινή εκδήλωση/συνάντηση με τα νέα μέλη της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Γιαννιτσών. Η μαζική προσέλευση μελών και φίλων του Κόμματος, ο διάχυτος ενθουσιασμός όλων, το κλίμα αισιοδοξίας που κυριαρχούσε, άκρως θετικοί οιωνοί για τις επερχόμενες εκλογές! Και μην παραλείψουμε βέβαια τη διασκέδαση που με τις μουσικές και τα τραγούδια τους μας πρόσφεραν οι Acappella!", σχολίασε το μέλος της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πέλλας Κώστας Μπαλτζής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
Λάκης Βασιλειάδης: Όλα...μέσα στη συνάντηση με τον Κ. Τσιάρα
30 Ιουνίου 2025
ΣΧΟΛΙΑ