close search results icon

Συνεργασία Δημάρχου Αλμωπίας με τον αστυνομικό Διευθυντή Αλμωπίας

Συνεργασία Δημάρχου Αλμωπίας με τον αστυνομικό Διευθυντή Αλμωπίας

Συνάντηση για θέματα συνεργασίας σε διάφορους τομείς είχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου με τον αστυνομικό Διευθυντή Αλμωπίας.  Ο Δήμαρχος επισκέφτηκε τον Βαγγέλη Γακη στο γραφείο του και συζήτησαν για διάφορα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία της Αλμωπίας.  Μάλιστα στην συνάντησή παρών ήταν και ο Θοδωρής Σαμαράς, ο οποίος δήλωσε. 

Επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με τον δήμαρχο Paroutoglou Nikos τον διοικητή του Α.Τ. Αριδαίας Γάκη Βαγγέλη με τον οποίο η συνεργασία μας είναι άψογη.Κάναμε μια ουσιαστική κουβέντα για τα αδέσποτα και συζητήσαμε τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος. Ο διοικητής από την πλευρά του εστίασε στην επικινδυνότητα κάποιων αδέσποτων ζώων και σαφώς αυτό είναι το μείζων θέμα.
Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύπλευρο ζήτημα το οποίο σε πρώτη φάση μπορεί να περιοριστεί. Η συνεργασία όλων των φορέων όπως αστυνομία και φιλοζωική με τον δήμο αλλά και η συνδρομή του κάθε πολίτη είναι αναγκαία και πολύτιμη. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα και είμαστε έτοιμοι με την βοήθεια όλων να υποβαθμίσουμε το πρόβλημα. Η ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του πολίτη και την προστασία των ζώων σαφώς και πρέπει να οριοθετηθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ