close search results icon

Σύντροφος Αναστάζια: Εκεί είπε ότι βρισκόταν την ώρα του στυγερού εγκλήματος

Που βρισκόταν την ώρα της δολοφονίας. 

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κω με τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, η οποία είχε έρθει στο νησί μαζί με τον σύντροφό της για να εργαστεί σε εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η νεαρή κοπέλα από την Πολωνία βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Κυριακής (18/6) κάτω από ένα δέντρο και σε μία σακούλα στην περιοχή Αλυκές.

Την ίδια ώρα, νεότερες πληροφορίες για τον θάνατο της άτυχης κοπέλας έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Open, η σορός της 27χρονης βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα, ενώ ήταν σε δύο σακούλες.

Οι Αρχές επικεντρώνονται, πλέον, στα νέα τους ευρήματα ενώ αναμένουν και τις απαντήσεις από τα εγκληατμολογικά εργαστήρια, για να βρουν τον δολοφόνο ή τους δολοφόνους.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, που εντοπίστηκε νεκρή από την εθελόντρια, βρέθηκε πεταμένη και η ασημί τσάντα της νέας γυναίκας.

Πού βρισκόταν την ώρα της δολοφονίας;

Για την υπόθεση βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 32χρονος άνδρας από το Μπαγκλαντές ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή. Ταυτόχρονα, ο σύντροφος της Αναστάζια έχει δώσει τρεις καταθέσεις για να διαλευκανθεί το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ.

Τόσο ο αδερφός της 27χρονης όσο και ο πατέρας της δήλωσαν πως αποκλείεται ο σύντροφος της Αναστάζια να έχει σχέση με τη δολοφονία. «Αποκλείεται να έχει κάποια σχέση ο σύντροφός της. Είχαν 10 χρόνια σχέση. Αποκλείεται. Δεν θα μπορούσε να συμμετέχει σε αυτό» είπε ο πατέρας της νεαρής.

Ο σύντροφος της Αναστάζια, σύμφωνα με τους συγγενείς της, την ώρα της δολοφονίας εργαζόταν στο ξενοδοχείο. Τότε ήταν που έλαβε και τα μηνύματα από την 27χρονη η οποία του έγραψε πως ένιωθε άβολα.

πηγή: instanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ