close search results icon

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτείται από βουλευτής ο Όθωνας Ηλιόπουλος

Ποιος θα αναλάμβανε εάν παραιτούνταν. 

Με δήλωσή του ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑΣ-ΠΣ, Όθωνας Ηλιόπουλος, ξεκαθαρίζει ότι δεν παραιτείται παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να «αφήνει» την βουλευτική του έδρα λόγω φόρτου εργασίας.

«Παραμένω μάχιμος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Εργαζόμαστε με τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη για να δώσουμε προοπτική διεξόδου στις Ελληνίδες και στους Έλληνες», σημειώνει ο κ. Ηλιόπουλος στην δήλωσή του.

Επισημαίνεται ότι στην περίπτωση που παραιτούνταν ο κ. Ηλιόπουλος, την θέση του αναμενόταν να πάρει η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.

Να θυμίσουμε ότι ο Όθωνας Ηλιόπουλος σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη είχε επισημάνει τον μεγάλο φόρτο εργασίας από την άσκηση των καθηκόντων του ως καθηγητή στο Χάρβαρντ, αλλά είχε πει ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει με τη βουλευτική του έδρα.

screenshot-8.png
Ο Όθωνας Ηλιόπουλος με τον Στέφανο Κασσελάκη στο 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Ο κ. Ηλιόπουλος είχε εκλεγεί ως πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Οι άλλοι δύο βουλευτές επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Έλενα Ακρίτα και ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ ο σημερινός πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, στην 9η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ