close search results icon

Τα κλειδιά στον Τόλη... παραμένει ο Μακεδόνας τεχνικός

Τα κλειδιά στον Τόλη... παραμένει ο Μακεδόνας τεχνικός

Ο Θόδωρος Καρυπίδης το αποφάσισε, ο Τόλης Τερζής θα είναι ο πρώτος προπονητής του Άρη για την επόμενη χρονιά, μιας και ο Μακεδόνας τεχνικός ήταν από την πρωτή στιγμή δίπλα στον ισχυρό άντρα του Άρη. 

terzis-karypidis-intime.webp

Ο Μακεδόνας τεχνικός, ο οποίος ήταν στενός συνεργάτης όλων των προπονητών που πέρασαν από τον Άρη τα τελευταία χρόνια -πλην Παντελίδη- θα κλιθεί να χτίσει τον Άρη της νέας χρονιάς αλλά και να οδηγήσει την ομάδα της Μακεδονίας στην Ευρώπη. Ο Τόλης Τερζής ως προπονητής του Άρη σε 23 παιχνίδια  είχε δέκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και εννέα ήττες, μετρώντας συνολικά 1,47 βαθμούς ανά παιχνίδι.

Πρώτη φορά ως no1 στον πάγκο του Άρη ο Τερζής κάθισε το 2018, όταν ανέλαβε την ομάδα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης μετά την απόλυση του τότε προπονητή, Πάκο Ερέρα, οδηγώντας την στη νίκη με σκορ 1-2. Ακολούθησαν τέσσερα παιχνίδια την σεζόν 2019-20, όταν ήρθε η νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού, αλλά ακολούθησε μόλις ένας βαθμός στα τρία επόμενα παιχνίδια. Στη συνέχεια ήρθε η νίκη με 0-1 επί του Βόλου τη σεζόν 2020-21 μετά την απόλυση του Ένινγκ και η περσινή ισοπαλία (0-0) με τον ΠΑΟΚ πριν αναλάβει την ομάδα ο Μπούργος. Φέτος βρέθηκε στον πάγκο στην αρχή της σεζόν στο 0-2 με τον Αστέρα Τρίπολης και το 0-0 με τον ΠΑΟΚ, πριν αναλάβει την ομάδα για τα τελευταία 15 παιχνίδια στη σεζόν.

Σίγουρα ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει πληρώσει ακριβά συμβόλαια σε προπονητές που δεν έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα καθώς ήταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας, πλέον με τον Τόλη Τερζή ο Άρης πορεύεται σε μια νέα εποχή με το ελληνικό στοιχείο να κυριαρχεί στην ομάδα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑ